Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Heftruck cursus halen hoeft voor jouw werkgever niet duur te zijn

motor rijbewijs

heftruck cursus halenWelkom allemaal weer op mijn blogpagina. Voor diegene die hier voor het eerste op zijn. Ik deel mijn persoonlijk ervaringen rondom het topic vervoer. Zo nu en dan voorzie ik jullie dan ook van tips. Moet jij voor jouw werk een heftruck cursus halen? Dan heb ik een goed adres voor jou waarbij dit mogelijk is. Zelf heb ik hier geen ervaring mee, althans niet qua heftruck. Ik heb hier jaren geleden wel mijn rijbewijs gehaald.

Dit kan ik mij nog goed herinneren. Al mijn broers en zussen hebben dit cadeau gekregen van onze ouders. Hier zat dan wel een eis aan vast. Dit was namelijk dat we in totaal maar één onvoldoende op ons rapport mochten hebben. Dit was dan ook gelijk een goede uitdaging, eentje die iedereen had gehaald.

Verder is het nog interessant voor jullie om te weten dat zij meerdere rijlessen aanbieden. Zij ondersteunen bestuurders dan ook wel in vrijwel alles. Vandaar dat het zeker de moeite waard is de website osseforth.nl te bezoeken. Je zult dan ook gelijk merken dat de prijzen hier stukken voordeliger zijn als bij andere rijscholen.

osseforth

Keuze uit verschillende pakketten

motor rijbewijsHetgeen wat deze rijschool naar mijn mening zo goed maakt is dat je zelf een pakket kunt samenstellen. Wanneer jij er eentje vindt die bij jou past, kun je samen in overleg met jouw rijinstructeur een planning maken. Verder bij je bij Osseforth nog verzekerd van de volgende dingen:

  • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer!
  • Start met een proefles aanhanger van 90 minuten voor € 49,50
  • Voor de rijopleiding BE is subsidie mogelijk
  • Overal in Limburg, er is altijd wel een dagopleiding mogelijk!
  • Klanttevredenheid van gemiddeld cijfer 8,5 via Springest