Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Doelgerichte rijschool Wageningen

rijschool Wageningen

Wil jij graag je rijbewijs halen? Wellicht is het een idee om een kijkje te nemen bij rijschool Wageningen! Deze rijschool richt zich uitsluitend op het geven van lessen die van kwalitatieve aard en servicegericht zijn. 

Duidelijkheid is voor een cursist essentieel, daarom helpt rijschool Wageningen met het verhelderen van de praktijkvoorbeelden! Dit doen zij door gebruik te maken van een iPad waar animatievideo’s op worden weergegeven voordat de rijles begint.

Voor de belangrijke doelgroep studenten, scholieren en onzekere weggebruikers bieden zij extra oefeningen en examens aan. Iedereen maakt fouten, en daar kan niemand omheen. Met de juiste voorbeelden en feedback kan rijschool Wageningen jou echter de weg wijzen naar het befaamde roze kaartje. 

Tijdens een proefles wordt voor jou duidelijk dat het autorijden best makkelijk is en uiteindelijk best wel mee valt. Er staan natuurlijk niets voor niets zoveel auto’s in de straat. Hoe veel mensen ken jij namelijk in jouw omgeving met een rijbewijs. Het is misschien makkelijker tellen als je iedereen zonder rijbewijs telt!

rijschool Wageningen

Ondersteuning met iPad uitleg

Praktijksimulaties, extra oefeningen en het eindexamen worden met behulp van een iPad helder gevisualiseerd. Dit gebeurd meestal voordat je de auto instapt. Dankzij de intensieve aandacht en persoonlijke ondersteuning van de instructeur, gaan de cursisten met veel moed de weg op, ondanks dat velen dit nog erg eng vinden. Het blijft raar om de eerste keer aan de bestuurderskant in te stappen, maar uiteraard word je goed op weg geholpen. Een rijbewijs is een fantastische beloning / trofee om te ontvangen nadat je hebt gestreden om de kunst van het autorijden te leren.