Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Drie redenen om een scooter te leasen

Een scooter leasen lijkt je een heel goed idee, maar ook het kopen heeft voordelen voor jou. Misschien weet je nog niet zo goed wat je moet doen. Hieronder lees je drie redenen om een scooter te leasen in plaats van er een te kopen. Wellicht kun jij hiermee jouw beslissing nemen en eindelijk je scooter aanschaffen.

  1. Een scooter leasen is per maand goedkoper

Wanneer je een scooter least betaal je elke maand een bedrag. Dit bedrag kan variëren. Die variatie heeft te maken met extra’s, de prijs van de scooter en de lengte van de termijn. Stel je wilt een gloednieuwe Vespa leasen die nieuw 2000 euro zou kosten. Dan kun je ervoor kiezen deze in een jaar af te betalen. Je betaalt dan 166 euro per maand. Als dit teveel is kun je ook kiezen om er langer over te doen. Bijvoorbeeld twee jaar. Je betaalt dan nog maar 83 euro per maand. Met extra’s zoals een windscherm erbij betaal je een paar euro per maand extra. Er zijn natuurlijk ook scooters die goedkoper zijn. Er zijn scooters die je onder de 30 euro per maand kunt leasen. 

  1. Je hebt sneller je scooter

Een scooter is vaak duur en als je dat moet betalen van je krantenwijk ben je wel even bezig met sparen. Zeker als je daarnaast ook nog moet betalen voor bijvoorbeeld je telefoon. Als je per maand wat geld over hebt kun je een scooter leasen waardoor je meteen kunt gaan genieten van je scooter en hoef je niet te wachten tot je eindelijk genoeg geld hebt.

  1. Altijd de nieuwste scooter

Als je een scooter gaat leasen kun je de nieuwste scooters aanschaffen met een klein bedrag per maand. Zo hoef je geen tweedehands scooter te kopen die misschien niet meer zo mooi is of al mankementen heeft. Zo kun je lekker pronken met je nieuwe scooter zonder dat al je spaargeld meteen op is gegaan.