Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Vrachtwagenschade herstellen

Bij vrachtwagenschade is het van belang dat de schade snel wordt hersteld. Immers, hoe langer een vrachtwagen met vrachtwagenschade stil staat, des te langer loopt de eigenaar van de vrachtwagen inkomsten mis. Zodra er vrachtwagenschade ontstaat door een ongeluk moet dat meteen door de chauffeur worden doorgegeven aan de verzekeraar. Als de schade zo groot is dat de vrachtwagen niet meer kan rijden, zal de verzekeraar ervoor zorgen dat de wagen wordt weggesleept. Nadat de verzekeraar is ingelicht moet AAS Schadeherstel op de hoogte worden gebracht. Dat kan telefonisch, online of door met de beschadigde vrachtwagen naar een vestiging te rijden.

De eerste afspraak bij vrachtwagenschade

Tijdens de eerste afspraak voor vrachtwagenschade bij AAS Schadeherstel zal de schade-expert de vrachtwagen onderzoeken en een rapport opstellen. In overleg met de verzekeraar wordt bepaald op welke manier de vrachtwagenschade het best kan worden hersteld. De chauffeur of eigenaar van de vrachtwagen moet alle noodzakelijke papieren meenemen naar die eerste afspraak. Als alle administratieve handelingen zijn verricht wordt er een afspraak gemaakt om de vrachtauto te repareren. Soms kan dat meteen. De chauffeur moet zijn wagen dan laten staan. Hij kan door AAS Schadeherstel naar huis of naar zijn bedrijf worden gebracht.

Kies de juiste vestiging bij vrachtwagenschade

AAS Schadeherstel heeft 88 vestigingen verdeeld over Nederland. Vrachtwagens van meer dan 3500 kilo kunnen alleen bij gespecialiseerde vestigingen worden gerepareerd. Als je een chauffeur bent van een vrachtwagen en je bent in het bezit van een rijbewijs C, kun je er van uit gaan dat je in een zware vrachtwagen rijdt. Voor deze voertuigen is speciaal gereedschap nodig. Dat moet extra zwaar zijn. Deze vrachtwagens kunnen bij 12 vestigingen van AAS Schadeherstel worden hersteld. Waar deze vestigingen voor grote voertuigen te vinden zijn kun je vinden op de website van AAS Schadeherstel.