Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Rijschool Dekker

In Eindhoven en omstreken is Rijschool Dekker een begrip. Al bijna 90 jaar stoomt deze rijschool mensen klaar voor het rijbewijs. Vele duizenden automobilisten hebben er hun lessen gevolgd. Tegenwoordig is elk soort rijbewijs bij Rijschool Dekker te halen. Uiteraard zijn er de rijbewijzen voor personenauto’s, maar ook voor een rijbewijs voor een motor, autobus of vrachtwagen kun je bij Rijschool Dekker terecht. De kracht van deze rijschool is een duidelijke visie op de begeleiding die door de instructeur wordt geboden. Een ander sterk punt is dat de rijlessen altijd doorgaan, ook als er een instructeur uitvalt.

Theorielessen bij Rijschool Dekker

Het heeft niet zoveel zin om te starten met praktijklessen als je de verkeersregels niet kent. Want als je moet leren autorijden is onzekerheid over hoe hard je mag rijden en of je voorrang moet verlenen alleen maar storend. Daarom krijg je bij Rijschool Dekker eerst een aantal lessen theorie. Als je die onder de knie hebt stap je voor het eerst achter het stuur van een auto of motor. Door in deze volgorde te werken verbetert de kennis van de theorie. Wat je in de klas hebt geleerd leer je in de praktijk herkennen en toepassen. Uiteindelijk word je daardoor een betere chauffeur.

Rijlessen voor pubers

Als kind leer je sneller en gemakkelijker dan wanneer je volwassen bent. Daarom staat de overheid het toe dat kinderen vanaf 17 jaar rijlessen mogen volgen. Rijschool Dekker biedt dat aan onder de naam 2todrive. Dat betekent dat je als jongere begint met rijlessen als je 17 bent. Wie klaar is mag ook al examen doen. Als je dan slaagt en dus voor je 18e verjaardag je rijbewijs hebt, mag je nog niet alleen in een auto rijden. Het is dan verplicht dat er een ervaren chauffeur naast je zit.