Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Rijlessen in Nijmegen

Goede rijschool

Ik was opzoek naar rijlessen in Nijmegen, omdat ik het beu was om telkens gebruik te maken van het openbaar vervoer. Wanneer ik naar mijn werk ging, was ik vaak te laat doordat de bussen niet op tijd of niet reden. Ik heb een tijdje getwijfeld om voor mijn rijbewijs te gaan omdat ik dacht dat het nogal moeilijk ging zijn, maar autorijschool Tempo Nijmegen heeft mij snel ongelijk bewezen. Toen ik voor het eerst langs ging bij deze rijschool mocht ik al meteen een gratis proefles boeken. Deze proefles was ideaal om te zien hoe moeilijk het ging zijn en hoe ze daar te werk gingen.

Auto leren rijden

Rijlessen in Nijmegen nemen

Ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb, omdat ik er mij echt op mijn gemak voelde. En dat is voor mij belangrijk, want ik ben iemand die nogal snel gestresseerd is, maar de rijinstructeur was zo vriendelijk dat ik mij al snel op mijn gemak voelde. Na de proefles heb ik mij ingeschreven voor de rijschool en daarin ben ik van de eerste keer met glans geslaagd. Ik heb veel te danken aan de professionaliteit en het geduld van mijn instructeur, die trouwens telkens dezelfde was. Bovendien werd alles in het begin van de les goed uitgelegd, zodat ik altijd wist wat ik moest verwachten. Bij deze rijschool had ik het gevoel dat ik er toe deed en dat ik niet zomaar een nummer was. Deze persoonlijke aanpak motiveerde mij om mijn doel te behalen, een echte aanrader dus!