Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Opzoek naar een Ligplaats Vinkeveense plassen

Heb jij een boot, dan wil je er natuurlijk veel gebruik van maken. Dit gaat dan veel beter als je een ligplaats heb zodat je jouw boot niet de heletijd in het water moet leggen. Daarvoor is Ligplaats Vinkeveense plassen. Zij bieden jou genoeg ligplaatsen aan om het jouw boot comfortabel te maken, dus kijk snel voor een Ligplaats Vinkeveense plassen.

liggen1

De ligplaats bij de Vinkeveense plassen heeft veel extra’s, zo zijn deze ligplaatsen voorzien van aansluitingen voor elektriciteit en water. Ook is er parkeerplek voor maar liefst 450 auto’s. Een luxe toilet, een douchegelegenheid en gratis Wi-Fi zijn ook aanwezig. Kortom, de ligplaats kun je wel als luxe ervaren.

liggen2

Het hele jaar profijt

Het gehele jaar door kun je jouw boot laten liggen, er word in de wintermaanden goed voor gezorgd, zo kun je ervoor kiezen om jouw boot in een overdekte ruimte te stallen of op goede winterblokken. Je kunt het personeel aan jouw boot laten sleutelen, voor alle dingen staan ze klaar. Ben jij zelf graag bezig met jouw eigen boot, dat kan, dan kun je een ruimte huren waar jij zelf aan jouw boot kunt sleutelen.

Als je een ligplaats voor een jaar hebt, is het ook echt jouw plek. Je kunt er alles mee doen, zo hoef je alleen maar te genieten van jouw boot en jouw vrije tijd. Kortom, als jij een ligplaats zoekt, dan kun je deze ligplaatsen van Jachthaven Bon echt niet missen. Neem nu nog contact op om jouw plaats vast te leggen en geniet!

Meer verhalen