Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Opzoek naar een goede Financial lease

imagesBij dit bedrijf heb ik vorige maand een auto geleaset. Ik was al een tijdje opzoek naar een goede auto met veel laadruimte. Na een tijdje te hebben gezocht kwam ik uit bij dit bedrijf. Ze hadden al goede recensies staan en waren ook erg voordelig. Ik ging het nog vergelijken met andere bedrijven, maar niemand was zo voordelig. Bij dit bedrijf heb ik de kosten uitgerekend en gekeken of het financieel haalbaar was. Door middel van Financial lease konden we alles goed zien in een schema. Het was gelukkig haalbaar en daar ben ik erg blij mee. Nu hoef ik niet meer 5 x heen en weer te rijden als ik veel inkopen moet doen.

9862170-1-3-1

Mijn relatie met finalease.

Wat ik erg fijn vond aan dit bedrijf is dat ze je zeer professioneel helpen. Ze denken echt met je mee en geven goed advies waar nodig. Ook wat betreft de service zijn ze erg soepel. Zodra er iets mis is helpen ze je gelijk en laten ze je niet zitten. Ik hecht daar veel waarde aan. Door middel van Financial lease word alles goed uitgerekend en weetje precies wat de uitgaven zijn voor jou. Zo weetje precies wat je uitgeeft en kom je niet voor onbekende bedragen te staan. Ik vind dat erg fijn en ik weet zeker dat er meerdere mensen zijn die dat fijn vinden. Het is daarom zeker een aanrader om een auto hier te leasen als je dat van plan bent.

download (1)