Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Onzichtbare autobekleding reparatie

Veel autobezitters weten niet dat een autobekleding reparatie mogelijk is. Het hangt van de grootte van de beschadiging af of dat op een onzichtbare manier is uit te voeren bij AAS Dagherstel. Ook als je heel zuinig op je auto bent en erg voorzichtig doet kan er een keer een scheurtje of een gat in de bekleding van de stoelen ontstaan. Zoals een brandgaatje door de as van een sigaret, of een scherp puntje van een voorwerp dat je op de bank legt. Zo’n scheurtje ziet er lelijk uit en ontsiert je hele auto. Een autobekleding reparatie is dan de oplossing.

Hoe werkt een autobekleding reparatie?

Een voorwaarde voor een autobekleding reparatie bij AAS Dagherstel is dat de beschadiging niet te groot is. Een gaatje mag niet groter zijn dan 2 centimeter, ongeveer zo groot als een munt van 2 euro. Een scheurtje mag niet langer zijn dan 4 centimeter. Een autobekleding reparatie verloopt als volgt. Eerst wordt er een stukje stof of leer onder het gat gelegd. Daarna wordt er een poeder, lijm en verstevigende stoffen in exact de juiste kleur in de beschadiging aangebracht. Zodra dit mengsel is opgedroogd wordt het opgewreven en dan is de beschadiging niet meer zichtbaar.

Autobekleding reparatie binnen een dag

Zoals voor alle reparaties bij AAS Dagherstel wordt een autobekleding reparatie binnen een dag uitgevoerd. Het is het beste als je niet te lang met zo’n beschadiging blijft doorrijden. Want daardoor loop je de kans dat de beschadiging verergert omdat er dingen aan vast blijven zitten. Ook worden de randen van het scheurtje vuil. Onzichtbare reparatie wordt dan een stuk moeilijker. Je moet dus zo snel mogelijk langskomen. Bekijk eerst op de site van AAS Dagherstel in het menu wat de reparatie kost en maak dan een afspraak.