Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Mijn vriend heeft het steeds maar over dcars24

Mijn vriend heeft het steeds maar over dcars24

 

Ik begin steeds meer van de wereld en vooral de belevingswereld van mijn vriend te begrijpen en ik vind dat zo leuk. Zo fijn dat ik er telkens iets meer in betrokken word, dat ik telkens weer meer een glimp opvang van de dingen die hij leuk of belangrijk vindt in het leven bijvoorbeeld. We kennen elkaar nog niet zo lang, nog maar enkele maanden en deze maanden zijn natuurlijk geweldig. Je leert elkaar steeds iets meer kennen en als dat dan ook nog allemaal dingen zijn waar je van houdt, dan is dat echt heel positief, het geeft je zo’n levendig gevoel om in de wereld van iemand opgenomen te worden. Mijn vriend is bijvoorbeeld monteur aan huis, hij heeft een grote boerderij met dito schuur waar hij aan zijn auto’s klust. Hij heeft me laatst helemaal uitgelegd hoe hij te werk gaat, want bij sites als dcars24 haalt hij zogenaamde schadeauto’s op, die hij voor een goede prijs kan krijgen. Dat ik de naam dcars24 heb onthouden komt omdat hij er zo’n nadruk oplegde, dat het zo’n goede site was. Alle onderdelen bestelt hij of heeft hij nog op voorraad. Vervolgens begint het klussen en lapt hij die auto’s stuk voor stuk helemaal op, totdat ze weer helemaal piekfijn in orde zijn om de weg op te gaan. Ik vind dit wel een heel interessante praktijk en heb al eens aangeboden eens een handje te helpen, ik wil er wel van leren – dat is voor mijzelf ook leuk en handig!