Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Kortingscode smart parking op schiphol

Hallo en welkom op mijn blog. Het onderwerp van vandaag is kortingscode smart parking op Schiphol. Na jaren lang sparen werd mijn droom eindelijk werkelijkheid! Ik ging een rondreis maken van een half jaar. Tijdens deze rondreis bezocht ik de United States, Mexico en Canada! Ik ga in meerdere prachtige steden overnachten, zoals Cancun, New York en Vancouver! Ik had hier echt heel veel zin in en ik wist zeker dat ik een top vakantie ging beleven. Uiteindelijk was dit ook het geval ik heb prachtige vakantie gehad en ook heb ik heel veel leuk activiteiten uitgevoerd. De hotels waar ik overnacht heb bevielen mij alle prima. De rondreis was voorbij en dit vond ik echt jammer. Ik kon nog wel langer wegblijven uit Nederland! Mijn eindbestemming was New York vanaf daar ging ik terug naar Nederland. Na uren lang vliegen kwam ik hartstikke moe terug in Nederland. Ik pakte mijn koffers en ik ging op weg naar mijn auto, die had ik geparkeerd op het vliegveld. Ik zat in de auto en ik wilde de parkeerplaats verlaten. Tot mijn schrik was het parkeer tarief heel erg hoog, hier had ik natuurlijk niet aan gedacht. Het was echt een hele hoge rekening die ik met heel veel moeite net kon betalen.

Op zoek naar een oplossing!

De hoge koste van het parkeren waren zeker een smet op mijn vakantie! Hiervoor ging ik dan ook op zoek naar een oplossing. Na uren lang kijken op het internet kwam ik terecht op de link Kortingscode smart parking op Schiphol. Na een kijkje te hebben genomen op deze link wist ik dat dit de oplossing was. Willen jullie goedkoop parkeren? Kijk dan even op de link die ik heb toegevoegd aan deze tekst.