Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Koplampen polijsten

Koplampen polijsten

Koplampen na het polijsten

Koplampen polijsten

Zodra mijn koplampen vervaagden dacht ik altijd dat het tijd was voor vervanging. Altijd wel balen, want koplampen vervangen is ontzettend duur. Tot ik er kort geleden achter kwam dat er nu een goedkoop alternatief is. Namelijk koplampen polijsten. Door koplampen te polijsten haal je het vuil van de lampen af, die vaak verantwoordelijk zijn voor het schijnbare vervagen van autolampen. Het bleek bij mij bijvoorbeeld dat mijn lampen het nog prima deden, maar dat ze door vuil vervaagd waren.

Toevallig ontdekt

Je moet het ook maar net weten, en je moet het maar net tegenkomen. Gelukkig dat ik er toevallig op gewezen werd door Winston’s Car Cleaning. Toen ik hier mijn auto liet schoonmaken raakte ik met een medewerker in gesprek. Ik vertelde dat een auto erg duur is, en noemde als voorbeeld dat mijn lampen waarschijnlijk vervangen moesten worden. Hij legde me uit dat dit soms verholpen kan worden door polijsten. Rustig en vriendelijk legde hij me uit hoe dit werkte. Hij keek naar mijn koplampen, en vertelde me dat het met polijsten waarschijnlijk wel oplosbaar was.

 

Auto van voren

En toen verder

Zo gezegd zo gedaan. Binnen een mum van tijd waren mijn koplampen weer als nieuw, en voor nog geen kwart van de prijs van koplampen vervangen. Omdat ik weet dat er meer mensen tegenaan lopen, zeker ondernemers, heb ik besloten hier een blogpost aan te besteden. Heb jij dus ook last van vervaagde koplampen, check dan altijd eerst of het niet toevallig komt door vuil, en ga langs bij een car cleaner die thuis is in het polijsten van koplampen. Deze kunnen een inschatting maken en vaak ben je veel goedkoper geholpen.

Mijn auto is in ieder geval weer gereed, en dat voor een fractie van de prijs. Ik ben in ieder geval goed geholpen, en raad Winston’s dus ook absoluut aan!