Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Ik zocht dus niet op oldtimer restauratie

oldtimer

lusso classicsVandaag wil ik een garage met jullie delen dat aan oldtimer restauratie doet. Ik moet zeggen dat ik deze zelf per toeval online tegen kwam. Ik was namelijk op zoek naar onderdelen voor een auto, geen oldtimer, echter kwam ik deze website wel tegen. Toen ik hier eenmaal op zat, zag ik interessante dingen die ik wel moet jullie moest delen. Natuurlijk kun je de site zelf ook bezoeken, deze is genaamd autogarage-hilversum.nl. Zoals de website naam al doet vermoeden zit deze garage dus in Hilversum. Gelukkig is dit op steenworp afstand waar ikzelf woon, vandaar dat ik ook eens langsgegaan ben hier.

Goede service en veel verstand van auto’s

oldtimer restauratie

Nu heb ik zelf behoorlijk veel verstand van auto’s, zoals jullie wellicht weten. Ik kan dus gelijk merken wanneer een verkopen van een garage praatjes aan het houden is. Toen ik eenmaal aankwam bij Lusso Classics werd ik vriendelijk verwelkomd. Ik vertelde hun dat ik ze online gezien had en ik nieuwsgierig was naar deze garage. Zo hadden we dan ook een tijd staan praten en kon merken dat de medewerkers hier echt verstand van auto’s hebben.

oldtimerHelaas was ik dus niet op zoek naar diensten omtrent oldtimer restauratie. Echter wanneer ik dit wel ooit eens voor een klant moet doen, ga ik het zeker bij deze garage doen. Ik ben dan ook benieuwd of jullie hier toevallig ervaring mee hebben? Ik heb zelf inmiddels namelijk al meerdere positieve verhalen gehoord over deze firma. Dus laat het me weten door onderaan dit bericht een reactie te plaatsen.