Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Geruisloos door Limburg heen

e-chopper huren

Je hoeft niet altijd op een ronkende motor rond te rijden om een stoere rit te kunnen maken. Een e-chopper huren is een goed idee om milieuvriendelijk en geruisloos door het schitterende landschap heen van Limburg of het Noorden van Brabant. Heerlijk over de wegen langs de maisvelden met je stoere chopper, of verkies je smalle weggetjes door het bos heen met de heerlijke geur van de bomen en het groen? Aan jou de keus wat je wilt doen, en waar je wilt rijden.

e-chopper huren

Rijd de aanbevolen route

Weet je de weg niet in het prachtige landschap van Limburg of Brabant dan kunnen we je een route aanbevelen. Je rijdt langs alle bezienswaardigheden die de regio heeft te bieden, geen zorgen of je wel goed rijdt of de weg kwijt raakt. Je hoeft tijdens de rit geen helm op, dus je voelt de frisse wind langs je heen gaan. Een heerlijke verfrissing die welkom is in de zomer, maar ook in de andere jaargetijden kun je prachtige ritten maken. Geniet bijvoorbeeld van de prachtige herfstkleuren tijdens een rit door het park met de e-chopper.

e-chopper huren

Huur op het platform een e-chopper

Een e-chopper huren doe je heel eenvoudig op de site van e-choppperhuren.nl. Op verschillende locaties is het mogelijk om de chopper op te halen en dan je gewenste route te rijden. Wil je een tour rijden dan is dit uiteraard mogelijk met een groep vanaf tien personen. Je kunt de e-choppers dan ophalen op een vaste plaats of een plaats die je zelf aangeeft. De weg zul je niet snel kwijtraken, onze choppers zijn uitgerust met een smartphone houder zodat je onderweg je telefoon vast kunt zetten om de route te kunnen zien.