Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Een versterker auto

versterker auto

Een Monoblock is speciaal voor het aansturen van 1 subwoofer of meerdere subwoofers, Een monoblock is de beste aansturing voor jouw subwoofer. Een versterker auto zal jouw auto audio ten goede doen. 

versterker auto

Een monoblock of mono versterker 

Een mono versterker geeft alleen de lage tonen door een daar kunnen dus geen luidsprekers mee worden aangestuurd. Een mono versterker is speciaal voor de subwoofer of subwoofers die in de auto zijn geplaatst. Welke soorten versterkers heb je voor de auto? 

Auto versterkers zijn te koop in verschillende soorten. Een versterker voor de auto versterkt het signaal dat vanuit de radio komt. Door een versterker kun je het geluid veel harder zetten. Ook is het geluid van veel betere kwaliteit. Dit komt doordat de het geluid veel beter de componenten en de voeding van het geluid ondersteunt. Je hebt veel soorten subwoofers of versterkers. Hier volgen er een aantal: 

  • Mono versterker van 250 watt tot 20.000 watt: Dit is gemaakt om een subwoofer te versterken. 
  • 2 kanaals versterker van 2x 50 Watt tot 2x 500 Watt. Geschikt voor een set van 2 subwoofers. 
  • 4 kanaals versterker van 4x 50 Watt tot 4x 250 Watt. Dit is geschikt voor het versterken voor een Composet + Subwoofer. 
  • 5 kanaals versterker van bijvoorbeeld 4x 75 Watt + 1 x 300 Watt dit is geschikt om 2 Composets + subwoofer te versterken. 
  • 6 kanaals versterker van 6 x 70 Watt deze is geschikt voor een 3 wegs composet te versterken.