Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Een beetje toeren met brommers

Een beetje toeren met brommers

Normaal ben ik niet zo’n enorme gek van brommers, maar mijn tegenwoordige vriendje heeft er een waardoor ik toch merk dat ook ik mee gesleept word in het geheel. Ik vond brommers altijd maar een klein beetje eng om eerlijk te zijn, maar sinds ik met deze jongen ben, ga ik echt graag bij hem achterop. We maken dan hele ritten dan, door de hele omgeving heen. Ik zie dan allemaal wegen en paden die ik normaal nooit tegenkom met de auto of zelfs met wandelen, dat zijn plekken die – hoewel ze toch in de buurt van mijn huis liggen – je gewoonweg nooit tegenkomt. Al met al kun je dus zeker stellen dat het mijn wereld verrijkt en vergroot heeft. Samen met mijn vriend ga ik op timthumb (1)hele ontdekkingstochten per brommer en dat is gewoon echt heel erg leuk. Soms maken we ook wel eens een wat langere tocht en dan gaan we bijvoorbeeld enkele tientallen kilometers door de wijde omgeving toeren met z’n tweeen. Het is wel vaker voorgekomen dat we dan ‘s middags even een break ergens nemen en bijvoorbeeld in the middle of nowhere een pannenkoekenrestaurant tegenkomen en dan maar besluiten daar even te stoppen voor een goede lunch. Onderweg zien we dan overigens ook veel andere brommers, met bijvoorbeeld ook een stelletje daarop dan. Wij zijn heus niet de enigen die rond toeren door de prachtige, groene omtrek die we hier in de Achterhoek hebben.