Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Deze schadeauto verkopen en een degelijke aanschaffen

Deze schadeauto verkopen en een degelijke aanschaffen

 

Met de APK keuring in zicht weet ik dat het ‘m dit jaar toch écht niet gaat worden. De afgelopen jaren had ik sowieso al mijn twijfels maar dit jaar weet ik het zeker, zit het er gewoon echt niet meer in. Ik moet ook onder ogen zien dat rdw-schildmijn mooie oude bak zijn beste tijden heeft gehad. God, wat ben ik dol op dat oude ding. Niet alleen jaren van trouwe dienst naar mij toe, hij gaat sowieso al een tijdje mee, het is een echte oldtimer, een mooi bakbeest. Het zal me pijn doen er afscheid van te nemen maar laten we wel wezen, ze kost me de laatste jaren gewoon meer aan onderhoud en dergelijke dan dat het me oplevert, het wordt me tegenwoordig gewoon echt wat teveel. Omdat ik me kan voorstellen dat er nog best wat monteurs zijn die op zo’n klassieker zitten te wachten, heb ik besloten dat mijn bak als schadeauto verkopen de beste optie is op dit moment. Ik durf te wedden dat ik met de schadeauto verkopen nog best een eindje kom, in dit geval niet fysiek gezien dan (zonder auto!) maar wel op financieel gebied natuurlijk. Er zijn vast mensen die ik blij kan maken met de onderdelen van de auto of die er juist nieuwe onderdelen in kunnen zetten en dan dus het oude frame bewaren. En ikzelf? Ik ga van het geld dat ik overhoud van de schadeauto verkopen een nieuwe, degelijke auto aanschaffen.