Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

De beste schokdempers voor je auto – van KONI

Er zijn veel verschillende factoren die bijdragen aan een fijne rijervaring in de auto. De kracht van de motor, het model van de auto, en de mate waarin de besturing afgestemd is spelen bijvoorbeeld een rol. Maar een van de allerbelangrijkste zaken die niet alleen bijdragen aan het comfort, maar ook aan de precisie van het rijden, zijn de schokdempers. Het is dan ook een prima optie om je schokdempers te laten bijstellen of te laten vervangen, als je wil investeren in beter rijgedrag van je auto – of natuurlijk van de vrachtwagen. Met KONI ben je daarvoor aan het goede adres. KONI is de bekendste producent van schokdempers voor auto’s, vrachtwagens, maar ook bussen, treinen en andere (industriële) toepassingen.

 

Jarenlange ervaring van KONI

Laat je schokdempers van KONI op je auto zetten, dan haal je een product in huis waar met veel passie en ervaring aan gewerkt is. KONI bestaat namelijk al sinds 1857. Met bijna 60 jaar expertise, onder andere voor de Formule 1-auto’s van Mc Laren, heeft het merk een zeer hoge reputatie opgebouwd. Die knowhow wordt ook ten volste gebruikt als het aankomt op onderdelen voor particulieren. Er worden allerlei dempers en veren geproduceerd: verlagingsveren, schokdempers, off-road dempers, en sportdempers. Ben je op zoek naar schokdempers, dan heb je dus veel keuze en kun je precies bepalen wat voor rijervaring je wil beleven. Met Koni veren weet je bovendien zeker dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt dat zijn meerdere niet kent. KONI wordt wereldwijd verkocht door meer dan 40 distributeurs, en is altijd verkrijgbaar bij jou in de buurt.

#1 Rechtenvrije Afbeelding (Hettyboop.nl)

Afstelbare schokdempers voor meer rij-comfort

KONI staat vooral bekend om het fabriceren van schokdempers die perfect afgesteld kunnen worden, om zo de best mogelijke controle te geven aan de bestuurder. De verschillende schokdempers worden gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, en worden onderworpen aan strikte tests om de tolerantie te garanderen. Met het gepatenteerde FSD-systeem (wat staat voor Frequency Selective Damping) brengt KONI de demping naar een hoger niveau: omdat schokken geselecteerd gedempt worden, wordt de rijervaring soepeler en voel je je nog meer in controle van de auto. Dat zorgt voor meer veiligheid, meer comfort en meer rijplezier. Wil je de schokdempers van je auto laten bijstellen, of laten vervangen, dan is KONI de beste keuze die je kunt maken.