Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Boot spuiten?

is een boot spuiten zo gemakkelijk om te doen? Ikzelf heb hier vrij weinig verstand van, echter wil ik maar al te graag mijn boot laten spuiten aangezien het hoognodig is. Door op het internet te gaan zoeken naar een geschikt bedrijf om dit te laten uitvoeren ben ik gaan zoeken. Diverse bedrijven ik gezien, gebeld en gesproken, helaas tot de conclusie gekomen dat ze allemaal te prijzig zijn waardoor ik het heb laten vieren. Toch ben ik niet te spreken over hoe dat mijn boot er momenteel uitziet waardoor ik alsnog hoopte een bedrijf te vinden die goedkoper is als wat ik gezien had.

MAIL-Logo-2015-jpeg1

Deze zoektocht leidde mij naar de website van spuiterij Zonderwijk waar de kosten wel degelijk voordeliger kunnen zijn als wat ik elders gezien had! Doordat ik persoonlijk lovend was over de kosten bij hun heb ik telefonisch contact gezocht om de precieze kosten te horen. Een boot spuiten is bij hun dan zeer zeker aan te raden aangezien ik me even geen zorgen hoef te maken voor de kosten welke ervoor berekend is.20150220_131443

Door je boot daar te stationeren zorgen hun ervoor dat alles netjes en wel wordt afgeplakt wat je niet gespoten wilt hebben. Vervolgens gaan ze er direct mee aan de slag zodat je kan genieten van de zomermaanden die er weer aankomen!