Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Autoschade Dordrecht: voor vlugge reparaties

autoschade dordrecht

Maak kennis met het vakkundige herstel van autoschade Dordrecht! Ik ben voor mijn werk veel op de weg en dus wilde ik graag een iets comfortabelere auto dan dat ik nu heb. Met mijn kleine vertrouwde wagen is overigens niets mis, maar ik heb het gevoel dat ik met een iets grotere, zwaardere bak een betere wegligging heb. Ik rijd namelijk veel in de buitengebieden. Ik had al snel een mooie, betrouwbare auto op het oog, maar daarvoor moest ik wel eerst mijn eigen bolide verkopen. Omdat ik dus veel in de buitengebieden rijd bevind ik me niet altijd op de beste wegen. Mijn eigen autootje zat daardoor onder de kleine deukjes van de steenslag en om mijn oude wagentje snel en goed te verkopen moest ik die schade herstellen. Zelf aan de slag gaan was niet echt een optie. Ik heb immers twee linkerhanden en daarom zocht ik een bedrijfje dat mij kon helpen met het herstellen van mijn autoschade Dordrecht.

schadeherstel

Zo goed als nieuw

 

Even Googlen en zo gevonden: Autoschade Direkt. Deze jongens garandeerden mij dat ze de schade aan mijn auto snel konden repareren tegen aantrekkelijke tarieven en ze zitten bovendien bij mij in de buurt. ‘Give it a go’ dacht ik, en de volgende dag bracht ik mijn auto langs. Geheel onverwacht kreeg ik zelfs vervangend vervoer, zodat ik in ieder geval niet met de bus terug hoefde naar huis. Erg fijn! Al snel kreeg ik een telefoontje dat de schade al hersteld was en dat ik mijn autootje weer op kon komen halen. Mijn auto straalde weer als nooit tevoren en ik had dan ook al snel een koper gevonden met dank aan Autoschade Direkt!

 

auto spuiten