Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Autobedrijf van der ende heeft veel werkzaamheden

Leuk dat je deze blog leest van Autobedrijf van der ende in Poeldijk. Is jouw auto aan een grote of kleine beurt toe? Of is het weer tijd voor de jaarlijkse APK keuring? Wat jouw auto ook nodig heeft, wij staan klaar om diverse diensten voor je te verrichten. De medewerkers van Autobedrijf van der ende staan altijd voor je klaar, voor welke probleem dan ook!

garage

Autobedrijf met veel mogelijkheden

Dit Autobedrijf is begonnen rond 1978 als schadeherstel bedrijf. In de loop der jaren werden de werkzaamheden verder uitgebreid en ook werd de werkplaats steeds verder uitgebreid. Op dit moment zijn er drie ervaren monteurs in dienst die voor je klaar staan. Wij kunnen onder andere jouw apk keuring regelen, maar doen ook reparaties en schadeherstel voor alle soorten automerken. Daarnaast staan nieuwe technieken en innovatie bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat je ook bij ons terecht kan voor recente uitlees apparatuur voor de moderne auto. Ook voor airco banden en uitlijning staan wij voor je klaar. En ben je op zoek naar occasions? Ook dan kunnen wij jou verder helpen. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en gaan vervolgens op zoek naar een betrouwbare auto die past bij jouw budget.

autogarage-hoogeveen

Neem gerust contact op

Woon je in omgeving Poeldijk, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers, zij hebben alle antwoorden op je vragen en staan altijd voor je klaar. Voor meer informatie kun je op onze website kijken of kom even langs!