Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Autobedrijf Terneuzen verleend een goede service

Ik baal altijd van het feit dat ik op zoek moet naar een Autobedrijf Terneuzen en omstreken. Mijn garage welke ik had is gestopt waardoor ik genoodzaakt was om te zoeken naar een ander bedrijf waar ik zorgeloos mijn auto naartoe kon brengen. Ik zit er niet op te wachten dat de kosten voor de reparaties en dergelijke de pan uit vliegt waardoor ik op het internet ben gaan zoeken in de hoop een goedkoop bedrijf te vinden. Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Garage Axel. Dit bedrijf weet maar al te goed dat het mogelijk is om een reparatie aan je voertuig uit te voeren zonder dat de kosten te hoog wordt.

header_exterior-1120x400

Zo heb ik ervoor gekozen om afgelopen week mijn auto hierheen te brengen. Mijn auto moest voor de keuring naar de garage en dit leek mij het beste als test voor het bedrijf. Uiteindelijk kon ik diezelfde middag nog mijn auto weer ophalen! Hoe snel is dat!

foto-werkplaats

Tijdens het ophalen van de auto werd mij netjes verteld wat ze hebben gedaan. Eventueel kon ik met ze meekijken, weet alleen niet waar ik naar kijk maar goed. De kosten hiertegen waren een stuk lager als wat ik elders had gezien, heb het ook twee keer gevraagd of dat het wel klopte. Dankzij het zoeken naar Autobedrijf Terneuzen ben ik tevreden!