Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Auto inkoop, hoe alles verloopt

auto inkoop

Als je als klant je auto wilt verkopen omdat je bepaalde schade hebt opgelopen, of je wilt graag aan nieuwe auto aanschaffen. Soms gaat dat een beetje lastig, kan je een auto inkoop inschakelen. Zij kunnen dan jouw auto inspecteren en kijken wat de waarde ervan is, dit doen ze door middel van taxatie. Verder begeleiden zij jou in het proces, van begin tot eind. Want er moeten tussen de eerste inspectie, en de overhandiging van het geld nog een aantal dingen gebeuren! Alles moet goed verlopen, zodat aan het einde geen onnodige problemen kunnen oplopen. 

Het proces

Voordat de auto geleverd wordt naar het bedrijf die de auto inkoop regelt, moeten er andere dingen gedaan worden. Als eerst gaat de auto naar een taxatie, dit kan in de meeste gevallen online geregeld worden. Je moet tijdens de taxatie een aantal dingen invullen die belangrijk zijn voor de waarde van de auto. De waarde wordt bepaald na aanleiding van de taxatie die plaatsvindt. Na de taxatie wordt er een bepaald bod gedaan door het bedrijf die jouw auto wilt inkopen. Jij als klant kan direct akkoord gaan natuurlijk, maar als je het niet eens bent over de prijs kan je even wachten. Je kan dan met een nieuw bod komen wat voor jouw beter lijkt, bespreek het en kom ergens in het midden uit. 

auto inkoop

De levering

Als de prijs van de waarde bepaald is, wat de klant krijgt. Dan kunnen er afspraken gemaakt worden over de levering van de auto. De auto die ingekocht wordt door het bedrijf wordt in de meeste gevallen opgehaald door het bedrijf. Zo wordt het net iets makkelijker gemaakt voor de klanten en verloopt alles goed. Tijdens het ophalen van de auto wordt ook het afgesproken bedrag van de auto overhandigd. Het auto inkoop bedrijf zorgt dat alle vragen beantwoord worden, als die er zijn.