Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Auto financieren voor jouw organisatie

Ben je ondernemer? Dan wil je natuurlijk met een mooie auto aankomen bij je klanten. Je wilt jezelf en je bedrijf laten zien met een nette auto op de parkeerplaats. Daarnaast wil je een auto met genoeg ruimte om al je spullen in kwijt te kunnen en misschien wil je ook nog wel de auto privé kunnen gebruiken. Een auto moet aan allerlei eisen voldoen. Dit is voor veel mensen een leuke puzzel behalve het laatste stuk. De financiering. In dit artikel vertellen we  je graag meer over de mogelijkheden om een auto te financieren voor uw onderneming.

Auto kopen

Een auto kopen is natuurlijk de meest voor de hand liggende mogelijkheid. Je gaat naar een garage of autodealer, kiest die auto die aan je wensen voldoet en betaald het bedrag wat ervoor gevraagd wordt. Vaak komt hier nog het een en ander aan onderhandelen bij kijken, maar de financieringsvorm blijft hetzelfde. Je legt het besproken bedrag op tafel of betaald later de factuur en dan is de auto jouw bezit.

Auto leasen

Een auto zakelijk leasen valt ook binnen de mogelijkheden. In plaats van direct een bedrag voor de auto over te maken, betaal je maar een klein bedrag per maand voor een afgesproken periode. Het voordeel is dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen. Het nadeel is dat leasen een vorm van lenen is en je dus rente betaald voor het leasen van de auto.

Nieuw of tweedehands

Je kan een auto kopen op allerlei locaties en in allerlei verschillende vormen. Je kan een nieuwe auto kopen die je volledig aanpast naar jouw smaak, maar je kan ook kiezen voor een occasion. Dit is een tweedehands auto. Ook in het geval van een occasion heb je verschillende mogelijkheden om de financiering te regelen. Deze keuze hoeft dus jouw mogelijkheden tot een mooie zakelijke bak niet te beperken.