Nieuwe auto nodig? Kijk dan op overmeerautos.nl/!

Overmeer auto's

Ben jij opzoek naar een nieuwe tweedehands auto met goed onderhoud en een betaalbare prijs? Neem dan een kijkje bij overmeerautos.nl/ of kom langs onze filiaal op Kelvinstraat 3

6601 HH Wijchen.

Overmeer auto'sOvermeer auto’s

Bij Overmeer auto’s vind je de beste occasions voor de beste prijs. De auto’s bij overmeer zijn allemaal zeer rijk uitgerust. Zo is er ook een nieuwe BMW X6M binnengekomen uit 2017 full option voor 139.390,- dit lijkt veel geld wat het ook zeker is maar het blijft toch 50.000,- onder de nieuwprijs en dat vind je niet bij een andere auto dealers. Daarnaast zijn er ook betaalbare auto’s, onder andere de Volkswagen Eos 2.0 FSI van bouwjaar 2007 en dat voor € 9.980,-. Voor meer vragen kunt u altijd naar onze website kijken: overmeerautos.nl/ of contact opnemen via de telefoon of e-mail.

 

Mijn ervaring

Lang geleden heb ik zelf slechte ervaring gehad met tweedehands auto’s. Het ging vaak dan ook mis met de motor. Zo kreeg de motor bijvoorbeeld lekkages of was de kilometerteller niet NAP en zo door. Nadat de auto helemaal niet meer werkte, was ik op zoek naar een nieuwe auto. Vervolgens had een collega mij verwezen naar overmeer auto’s. Dit was volgens hem de beste 2de handse auto dealer in Nederland.. Vervolgens ben ik langs het bedrijf gegaan en heb ik daar mijn nieuwe auto gekocht de Range Rover Evoque uit 2016. De service die ik kreeg was uitstekend.