Hettyboop.nl

Iedereen heeft vervoer nodig

Interesse in een Mini Cooper S ? Dan bent op het juiste adres

De Cooper S is het pracht pareltje onder de mini cooper. Het is sneller, beter en krachtiger dan de voorloper van de Mini S. Cars by Lex heeft verschillende soorten Cooper S te koop staan. In de Showroom in Waalwijk kunt u een uitgebreide assortiment van mini’s aanschouwen. Kom gerust eens kijken, onze auto specialisten staan klaar om u te helpen. Dus als u een auto wilt kopen dat in goede conditie is, dan raad ik het u zeker aan om een kijkje te nemen bij Cars by Lex

Varianten mini’s

Er bestaan drie varianten van de eerste nieuwe generatie Mini’s. De eerste is de Mini One. Deze Mini is voor iederene bereikbaar die van deze klassieke auto houdt. Dan hebben we de die net wat sneller en ook wat sneller en beter is. En tot slot hebben we de Cooper S, die wel tot 170 pk levert. Dit maakt de Cooper S wendbaar en snel. Mensen noemen de Cooper S ook wel een genot op de weg.

Auto rijklaar maken ?

Wilt u direct veilig en snel de weg op met uw Cooper S ? Dat kan bij Cars by Lex. Onze auto’s zijn volledig rijklaar inclusief een Nederlands kenteken, luxe kentekens en een nieuwe APK keuring. Wij hebben een eigen werkplaats tot onze beschikking, waar onze monteurs gelijk aan de gang gaan om uw auto rijklaar te maken. Ook voor grote of kleine reparaties kunt u bij onze garages terecht. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Mini’s en zullen altijd voor u klaar staan.